Violette Ham Polyester Fil Figürlü Şamdan No:18 (35x13 cm)
Bu ürünü satın aldığınızda
72
puan
.
kazanacaksınız, sepetiniz toplam
72
puan'a
ulaşacak ve topladığınız puanlarınızı bir sonraki alışverişinizde
₺14,40
.
999 TL altındaki siparişlerde kargo ücreti 99,90 TL’dir.
Violette Ham Polyester Fil Figürlü Şamdan No:18 - 35x13 cm
Lüks ve egzotik bir havaya sahip, daha ince ve uzun formda, fil figürüyle süslenmiş ham polyester şamdanlık: Violette Ham Polyester Fil Figürlü Şamdan No:18. Objenin orta noktasında, şans getirdiğine inanılan, detaylı bir fil figürü yer alır. Filin arka kısmından Barok tarzı, görkemli akantus yaprağı oymaları yukarı doğru uzanarak şamdanlık haznesine bağlanır.
Alt kaidesi, yüksek ve zarif bir sütun formuyla detaylı oymalarla süslenmiştir, bu da şamdanın genel asaletini artırır. Üst kısmındaki geniş hazne, farklı mum tiplerini sergilemek için idealdir.
Yüksek kaliteli ve dayanıklı polyester dökümden yapılmıştır. Bu model, **35 cm yükseklik ve 13 cm genişlik** ölçülerine sahiptir. İnce yapısı ile her türlü konsol veya masa üstü için uygundur.
Ham beyaz yüzeyi, boyama ve kişiselleştirme için mükemmel bir zemin sunar. Objenin zengin detayları, eskitme ve varak teknikleriyle kolayca ön plana çıkarılabilir.
- Fili canlı tonlarda boyayıp, kaide ve Barok oymaları altın, gümüş veya bronz varakla boyayarak lüks bir salon dekorasyonu oluşturabilirsiniz.
- Rustik bir görünüm için, çatlatma veya eskitme teknikleri ile antik bir heykel görünümü verilebilir.
- Ürünü tek tek veya simetrik dekorasyon oluşturmak için çift olarak kullanabilirsiniz.
- Bu fil figürlü şamdan, Cadence akrilik boyalar ile boyanabilir ve tüm yaratıcı tekniklere uyum sağlar.
Egzotik ve Barok sanatı sevenler için ideal, odanızın atmosferini anında değiştirecek dikkat çekici bir dekorasyon objesidir.
Birinci sınıf polyester objeler yüksek malzeme yoğunluğuna sahip olduğundan darbelere karşı ekstra dayanıklıdır ve kolayca kırılmaz. Üretim kalitesi sayesinde yüzeyinde hava kabarcığı, delik veya pürüz bulunmaz; bu pürüzsüzlük, zımpara ihtiyacını ortadan kaldırarak boyanın yüzeye tamamen homojen dağılmasını ve profesyonel bir görünüm almasını sağlar.
Kaliteli polyester objeler üretim sonrası kalıptan pürüzsüz çıktığı için ön zımpara veya astar boya gerektirmez. Boyama işlemine geçmeden önce yüzeyin üretim tozlarından arındırılması için sadece kuru veya hafif nemli bir bezle silinmesi yeterlidir. Yüzey tamamen kuruduktan sonra doğrudan renklendirme işlemine geçilebilir.
Polyester yüzeylerde yüksek kapatıcılık ve tutunma sağlayan Cadence akrilik boyalar, hibrit akrilik boyalar veya chalky eskitme boyaları tercih edilmelidir. Fırça izi kalmasını önlemek için boya çok kalın uygulanmamalı, katlar arasında en az 6-12 saat beklenmeli ve yumuşak kıllı ipek fırça veya sünger rulo ile uygulama yapılmalıdır.
Boyama ve sanatsal eskitme işlemleri tamamen bittikten sonra, objenin tozdan, nemden ve güneş ışınlarından korunması için mutlaka vernikleme işlemi yapılmalıdır. Tercihe göre su bazlı mat, yarı mat veya parlak akrilik vernik en az iki kat halinde uygulanarak dekoratif objenin ömrü maksimum seviyeye çıkarılır.