P377 Yana Saksafoncu Ham Polyester Duvar Objesi
Bu ürünü satın aldığınızda
76
puan
.
kazanacaksınız, sepetiniz toplam
76
puan'a
ulaşacak ve topladığınız puanlarınızı bir sonraki alışverişinizde
₺15,20
.
999 TL altındaki siparişlerde kargo ücreti 99,90 TL’dir.
P377 Yana Saksafoncu Ham Polyester Duvar Objesi - 33x40 cm
Jazz'ın ruhunu ve coşkusunu evinize taşıyacak, dinamik ve sanatsal bir duvar heykeli: P377 Yana Saksafoncu Ham Polyester Duvar Objesi. Saksafonunu çalarken yüzünde derin bir ifade olan bu figür, projelerinize sanatsal ve enerjik bir hava katar.
Yüksek kaliteli ve dayanıklı polyesterden üretilen bu heykelimsi obje, 40 cm genişlik ve 33 cm yükseklik ölçüleriyle ve kabartma şekli ile duvarlarınızda dikkat çekici bir odak noktası oluşturur. Figürün kıyafet, saksafon ve yüz detaylarındaki canlı işçilik, objenin boyama sonrası gerçekçi ve sanatsal görünümünü pekiştirir.
Ham beyaz yapısı sayesinde boyama ve kişiselleştirmeye tamamen uygundur.
- Müzik stüdyoları, kafe/bar dekorasyonları, oturma odaları ve hobiler odası için idealdir.
- Figürü, bronz, bakır veya eskitme gümüş gibi metalik tonlarda boyayarak klasik bir heykel havası verebilir, ya da canlı renkler ve gölgelendirme ile figürün hareketini vurgulayabilirsiniz.
- Bu saksafoncu objesi, Cadence akrilik boyalar ile boyanabilir ve tüm yaratıcı tekniklere uyum sağlar.
Müzik ve sanat temalı dekorasyonlarda, modern ve dinamik bir vurgu yaratmak için mükemmeldir.
Birinci sınıf polyester objeler yüksek malzeme yoğunluğuna sahip olduğundan darbelere karşı ekstra dayanıklıdır ve kolayca kırılmaz. Üretim kalitesi sayesinde yüzeyinde hava kabarcığı, delik veya pürüz bulunmaz; bu pürüzsüzlük, zımpara ihtiyacını ortadan kaldırarak boyanın yüzeye tamamen homojen dağılmasını ve profesyonel bir görünüm almasını sağlar.
Kaliteli polyester objeler üretim sonrası kalıptan pürüzsüz çıktığı için ön zımpara veya astar boya gerektirmez. Boyama işlemine geçmeden önce yüzeyin üretim tozlarından arındırılması için sadece kuru veya hafif nemli bir bezle silinmesi yeterlidir. Yüzey tamamen kuruduktan sonra doğrudan renklendirme işlemine geçilebilir.
Polyester yüzeylerde yüksek kapatıcılık ve tutunma sağlayan Cadence akrilik boyalar, hibrit akrilik boyalar veya chalky eskitme boyaları tercih edilmelidir. Fırça izi kalmasını önlemek için boya çok kalın uygulanmamalı, katlar arasında en az 6-12 saat beklenmeli ve yumuşak kıllı ipek fırça veya sünger rulo ile uygulama yapılmalıdır.
Boyama ve sanatsal eskitme işlemleri tamamen bittikten sonra, objenin tozdan, nemden ve güneş ışınlarından korunması için mutlaka vernikleme işlemi yapılmalıdır. Tercihe göre su bazlı mat, yarı mat veya parlak akrilik vernik en az iki kat halinde uygulanarak dekoratif objenin ömrü maksimum seviyeye çıkarılır.